Rakastetussa Sound of Yinissä on paikkoja - tervetuloa tänään 7.12.!


Sound of Yinissä koet aivan uuden rentoutumisen tason. Äänimaljojen ja gongien luomassa rauhoittavassa äänimaisemassa Petrin Yin Jooga sulattaa jännitykset kehosta ja mielestä.


Jokainen osallistuja saa vuorollaan nauttia myös äänimaljahieronnasta muusikko, pedagogi, joogaohjaaja ja Peter Hess äänimaljarentouttaja Kristina Gricen johdolla. Tule Sound of Yin työpajaan Vantaalle tänään klo 19.15 - vielä ehdit mukaan!


Alkuvuoden työpaja-aikataulu on myös muotoutumassa ja löydät jo Air Jooga Alkeita sekä Restoratiivisen Joogan workshopin.

VARAA

Joko avasit ihanan joulukalenterimme luukut?


Meillä Yoga Nordicilla on tänä vuonna sinulle kaksi joulukalenteria! Kyllä, kaksi. Koska haluamme tuoda sinulle tuplasti iloa koko joulukuun ajan.


OMlinen videokirjastossa saat nauttia ihanista maksuttomista harjoituksista päivittäin. Rekisteröidy ja näet joka aamu uuden videoharjoituksen


Instassa luukun takaa paljastuu etuja, arvontoja ja muuta ihanaa sisältöä.

OMLINE 
INSTA

Jokainen lapsi ja nuori on lahjan arvoinen. Tule mukaan levittämään joulumieltä ja hyvää!


Yoga Nordicin kautta voit tukea eriarvoisessa asemassa olevia lapsia osallistumalla Joulupuu-keräykseen. Osta lahja lapselle tai nuorelle ja tuo se meille 18.12. mennessä, niin toimitamme sen eteenpäin Joulupuun toimipisteelle. Joulupuukeräyksen lahjat jaetaan lastensuojelun ja erityisten tukitoimien piirissä oleville lapsille, joilla on rajalliset mahdollisuudet saada joululahjoja.


Mitä lahjaksi? Lue Joulupuun sivuilta lasten tärkeitä toiveita.

Joulumieltä toivottaen!

Facebook  Instagram  Youtube