Utgave # 23 | Nyhetsbrev Kjokkenutstyr
Karaffel Med Kaldt Isvann
Å ha kaldt vann tilgjengelig er et musst på varme sommerdager. Man kan stå og vente i en evighet på at krana skal bli kald, eller man kan ha ferdig nedkjølt vann i kjøleskapet. Ved å benytte en vannkaraffel har man hele tiden ferdig nedkjølt vann rett ut av kjøleskapet. Ha noen agurk- eller sitronskiver i karaffelen og du får også smak på vannet.

Ved siden av å fungere som en kjøleskapskaraffel, er en karaffel også praktisk for servering av vann. Om man ønsker å servere rødvin er det vanlig å ha en vannkaraffel stående i nærheten. Karaffelen er også praktisk om man ønsker å ha vann tilgjengelig på frokostbordet eller middagsbordet.

Da vannkarafler gjerne benyttes til å servere vann i selskaper, er de ofte flott utsmykket. Man finner samtidig mer praktiske kjøleskapskarafler som er beregnet mer til å passe inn i kjøleskapets dørhyller sammen med melkekartonger og juice.

Under ser vi nærmere på karafler fra leverandører som Eva Solo og Rosendahl. Du vil også finne vår oversikt over ulike populære vannkarafler.
Vannkaraffel
En vannkaraffel benyttes til å servere vann, gjerne som tilbehør til vin eller for å pynte opp på frokost- eller middagsbordet.

Vannkarafler er også populært å benytte på arbeidsplassen for å gjøre det enklere for de ansatte å holde seg hydrerte.

Se vår oversikt over karafler fra Sagaform, Rosendahl Grand Cru, Kosta Boda og Eva Solo.


Eva Solo Karaffel
En Eva Solo karaffel er en elegant designet med tanke på funksjonalitet og kvalitet. 

Karaffelen er også meget funksjonell som vinkaraffel og kan brukes til å servere og dekantere vin.

Perfekt om du benytter vinkartong eller ønsker å dekantere vin fra vinflaske.

Rosendahl Vannkaraffel
Rosendahl karaffel i Grand Cru serien er designet med samme enkelhet og eleganse som de andre glassene og servisene i serien.

Rosendahl karaffel finnes både som vannkaraffel og som vinkaraffel.

Andre Steder på Nettet: